Like in a box past volledig in het concept van digitale detox.

Mensen scrollen door Facebook en Instagram en geven elkaar likes. Soms laten ze ook een korte boodschap na of uiten ze hun gevoel bij een foto door middel van een emoji. Alhoewel deze foto waarschijnlijk voor eeuwig op het web aanwezig zal blijven, verdwijnt deze uit het zicht. Een foto die een groot aantal likes krijgt, creëert voor degene die hem gepost heeft vaak maar een kortstondig moment van geluk. Zou het niet leuk zijn om een like te ontvangen die persoonlijk voor jou bedoeld is? Een like die herinneringen oproept telkens als je hem ziet staan in jouw interieur, op jouw bureau,…Vanaf nu kan dat via Like in a box. Like in a box combineert een foto, een boodschap en een emoji, in één mooi tastbaar product. Je kan via Like in a box iemand bedanken, een complimentje geven, gelukkige verjaardag wensen, succes wensen,… en dit alles voor een democratische prijs.

Op sociale media worden likes verzameld, maar vanaf nu kan je ook tastbare likes verzamelen. Like in a box is een verzamelobject. Er worden nog kaartjes verstuurd voor verjaardagen en kerst, maar als we eerlijk zijn, verdwijnen deze ook vaak in de papiermand omdat ze krom trekken of om vallen. Een ‘like in a box’ wordt via een speciale techniek geprint op een stevige zwarte drager zodat je er een levenslang plezier aan kan beleven.  Zo kan je er door de jaren heen heel wat verzamelen.

Via Like in a box geef je iemand een tastbare like. Je kan het een beetje vergelijken met een analoge instagram. Met Like in a box kan je iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt en de ontvanger zal nog vaak glimlachen als hij dit leuk hebbedingetje ziet staan.

Like in a box streeft ook eenvoud na. De foto’s worden allemaal in zwart wit geprint op een stevige zwarte drager, die telkens dezelfde afmetingen zal hebben. Enkel de emoji wordt in kleur gedrukt.

Een like in a box past in een standaard brievenbus. Zo hoeft de ontvanger, die meestal niet zal weten dat hij een attentie krijgt, niet thuis te zijn om een pakje af te tekenen. Is het niet leuk om na een drukke werkdag een persoonlijk cadeautje in de brievenbus te vinden tussen de facturen en reclame.

Een aantal voorbeelden:

·         Bedanking feest ( zowel door gast als door gastheer)

·         Verjaardag

·         Na een geslaagde date

·         Kinderen of vrienden op kot / op internaat / op kamp

·         Reis (naar bv grootouders)

·         Als bedrijf na teambuilding

·         Valentijn

·         Zomaar

·         Communie

·         Huwelijk

·         Babyborrel

·         Vrijgezellen

·          Als herinnering aan een vriend/vriendinnen weekend

·         Dank je wel voor hulp (bv verhuis,….)

·         Moederdag / Vaderdag

·         Kerst + Nieuwjaar

·         Huwelijksverjaardag

·         Succes wensen (examens, nieuwe job,…)

·         ….